Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

SBX TV

 

Το SBX TV ήταν η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή τηλεόραση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2008, σε εποχές που κανείς δεν αντιλαμβανόταν το πού θα οδηγούσαν οι εξελίξεις τα επόμενα χρόνια.

Η διορατικότητα του SoccerBox σχετικά με το ελληνικό webTV livestreaming αποτέλεσε το πρότυπο για πολλούς μιμητές, ακόμα και σε τηλεοπτικό επίπεδο. Για παράδειγμα, οι συνδέσεις επικοινωνίας του SBX TV μέσω Skype πριν από 15 χρόνια ήταν κάτι το πρωτοποριακό!
 
Η διαδικτυακή τηλεόραση του SoccerBox ήταν η Νο1 σε επισκεψιμότητα webTV στην Ελλάδα εν έτη 2010, τόσο σε στοιχηματικό όσο και σε μουσικό επίπεδο. Σε ώρες ποδοσφαιρικής αιχμής φιγουράριζε στις 3 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης του livestream.com.
 
Από τότε έχουν περάσει πάρα πολλά χρονιά και η προσδοκία μας είναι να επανέλθουμε ξανά κοντά σας με Live στοιχηματικές εκπομπές ή Τηλεδιασκέψεις το 2024 !
 
Μείνετε συντονισμένοι  ! 

 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV