Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

SBX Vip

Αποκτήστε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις περιοχές SBX V.I.P για 12 μήνες.

Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει:

SBX Profe
Λογισμικό προσέγγισης με ειδικό αλγόριθμο αποκωδικοποίησης των αποδόσεων της ελληνικής εταιρείας σε σχέση με αυτές που θα έδινε το SoccerBox. Σε κάθε αρχική απόδοση 1-Χ-2 που δίνει ο ΟΠΑΠ το δικό μας πρόγραμμα «αντιπροτείνει» δικές του αποδόσεις και με βάση αυτές προσεγγίζει το κάθε ματς. Πχ αν ο ΟΠΑΠ δίνει 1.55-3.40.5.75 και το SBX Profe 2.75-1.83-11.00 τότε το ματς προσεγγίζεται από εμάς ως Χ.

SBX Line Plus
SBX Special: Τα καλύτερα OVER 2.5 goal ΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ τα οποία   μπορούν να παιχτούν εναλλακτικά και ως OVER 0.5 goal στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ή ως περισσότερα goal στο Β’ ημίχρονο.

SoccerBox
Σε αυτήν την υπηρεσία βρίσκεις καθημερινά οπτικοποιημένα αυτοματοποιημένες στατιστικές κάρτες με διαφορετικές παραμέτρους προσέγγισης (ανά ομάδα, ανά απόδοση, ανά πρωτάθλημα κτλπ) για το κάθε παιχνίδι ώστε να μπορείς να βλέπεις ΣΚΟΡ , ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ , ΗΜΙΧΡΟΝΑ/ΤΕΛΙΚΑ , GOAL/NO GOAL και UNDER/OVER.

 

Για να αποκτήσεις συνδρομή επικοινώνησε μαζί μας μέσω Viber στην κοινότητα https://invite.viber.com/?g2=AQAszWz3eNqgF1HxZRDmZX5DuJhjaiJnM8mERtBYkQ2...

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV