Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

SBX Vip Πρόσβαση

50.00€

Αποκτήστε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις περιοχές SBX V.I.P για τη χρονική περίοδο που εσύ θέλεις!

Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει:

SBX Profe
Λογισμικό προσέγγισης με ειδικό αλγόριθμο αποκωδικοποίησης των αποδόσεων της ελληνικής εταιρείας σε σχέση με αυτές που θα έδινε το SoccerBox. Σε κάθε αρχική απόδοση 1-Χ-2 που δίνει ο ΟΠΑΠ το δικό μας πρόγραμμα «αντιπροτείνει» δικές του αποδόσεις και με βάση αυτές προσεγγίζει το κάθε ματς. Πχ αν ο ΟΠΑΠ δίνει 1.55-3.40.5.75 και το SBX Profe 2.75-1.83-11.00 τότε το ματς προσεγγίζεται από εμάς ως Χ.

SBX Line Plus
Αναλυτικά οι στήλες μας :

SBX Line: Ξερά σημεία ΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ από 1.40 έως 1.95 για παρολί χαμηλού ρίσκου. 
SBX Βest of Value: Σύστημα 3-4-5 ΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ με τα καλύτερα σημεία αποδόσεων από 2.00 και πάνω.
SBX One Bet: Επιλεγμένα σημεία για ΜΟΝΑ/ΑΠΟΔΕΚΤΑ ή ΣΥΣΤΗΜΑ ώστε να κάνεις τη δική σου χημεία κι επιλογή.
SBX Special: Τα καλύτερα OVER 2.5 goal ΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ τα οποία   μπορούν να παιχτούν εναλλακτικά και ως OVER 0.5 goal στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ή ως περισσότερα goal στο Β’ ημίχρονο.
SBX XXL: Προσεγγίσεις εκπλήξεων για ΠΟΛΛΑ με ΛΙΓΑ!

SBX Plus+ & SBX Stats

Το SBX Plus+ είναι ένας Ενιαίος πίνακας προσέγγισης όλων των αναμετρήσεων του κουπονιού με βάση την Υπερδυναμική των ομάδων ΟΛΑ τα ΕΤΗ και με βάση τη ΦΕΤΙΝΗ Δυναμική. Με τον όρο Υπερδυναμική εννοούμε ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ τα αποτελέσματα των ΟΜΑΔΩΝ από το 2000 έως σήμερα (νίκες-ισοπαλίες-ήττες) ! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τεράστιο ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ πίνακα σχεδόν 20ετίας ο οποίος μας δίνει στο τέλος ποσοστά επί τις % με βάση τις πιθανότητες. Απ’ την άλλη η ΦΕΤΙΝΗ Δυναμική μας δίνει προσεγγίσεις με βάση τα ΦΕΤΙΝΑ αποτελέσματα των ομάδων (φετινή βαθμολογία).


Το SBX Stats μας δείχνει αναλυτικά με νούμερα τα αποτελέσματα σε 3 βαθμίδες:

Α) Στον Χάρτη των Ομάδων βλέπουμε τα αποτελέσματα που φέρνει η κάθε ομάδα στον ΑΣΣΟ , στο ΧΙ και στο ΔΙΠΛΟ
Β) Στις Αποδοτικότητες βλέπουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης ΤΡΙΠΛΕΤΑΣ 1-Χ-2 που δίνει ο ΟΠΑΠ τόσο στη διοργάνωση όσο και σε όλες τις διοργανώσεις. Στις Επαληθεύσεις βλέπουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κάθε διοργάνωσης με βάση τον ΑΣΣΟ , το ΔΙΠΛΟ και το ΧΙ.
Γ) Τέλος στην Παράδοση βλέπουμε την ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ των ομάδων στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διοργάνωση μόνο στα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Πχ αν το κουπόνι μας έχει αναμέτρηση κυπέλλου, τόσο η ΠΑΡΑΔΟΣΗ των ομάδων αφορά μόνο τα αποτελέσματά τους στα ΚΥΠΕΛΛΑ.

SoccerBox
Σε αυτήν την υπηρεσία βρίσκεις καθημερινά οπτικοποιημένα αυτοματοποιημένες στατιστικές κάρτες με διαφορετικές παραμέτρους προσέγγισης (ανά ομάδα, ανά απόδοση, ανά πρωτάθλημα κτλπ) για το κάθε παιχνίδι ώστε να μπορείς να βλέπεις ΣΚΟΡ , ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ , ΗΜΙΧΡΟΝΑ/ΤΕΛΙΚΑ , GOAL/NO GOAL και UNDER/OVER.

SoccerBox Plus+
To αρχαιότερο και εγκυρότερο στατιστικό αρχείο της ελληνικής εταιρείας (βάση δεδομένων με 250.000 εγγραφές) στην πιο εύχρηστη διαδικτυακή μορφή που υπήρξε ποτέ ! Η δύναμη πλέον βρίσκεται στα χέρια σου με πλήρη παραμετροποίηση ώστε να διαλέγεις μόνος σου τι θα φιλτράρεις και πως θα προσεγγίσεις το κάθε ματς.

  


 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV