Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

SBX Vip Πρόσβαση

50.00€

Αποκτήστε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις περιοχές SBX V.I.P και SBX Specialist για τη χρονική περίοδο που εσύ θέλεις.

Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει :

SBX Profe
Λογισμικό προσέγγισης με ειδικό αλγόριθμο αποκωδικοποίησης των αποδόσεων της ελληνικής εταιρείας σε σχέση με αυτές που θα έδινε το SoccerBox.

SBX Line Plus
Καθημερινές στατιστικές κάρτες προσέγγισης. Πιό αναλυτικά:

SBX Line: Καθημερινές στατιστικές κάρτες προσέγγισης κυρίως με αναμετρήσεις υψηλής απόδοσης και ρίσκου.  

SBX Special: Λογισμικό προσέγγισης που ασχολείται αποκλειστικά με τα ειδικά στοιχήματα της ΟΠΑΠ. Σε αυτήν την ενότητα θα παρακολουθείτε προσεγγίσεις που αφορούν τα UNDER/OVER. Σύντομα θα ενταχθούν και στοιχηματικές προσεγγίσεις για τα GOAL & NO GOAL.

SBX Plus+ & SBX Stats

Το SBX Plus+ είναι ένας Ενιαίος πίνακας προσέγγισης όλων των αναμετρήσεων του κουπονιού με βάση την Υπερδυναμική των ομάδων (υπερβαθμολογία+υπεραπόδοση).Το SBX Stats πρόσφέρει ταυτόχρονη ενιαία αποκωδικοποίηση όλων των αποδόσεων του κουπονιού ανά ομάδα , διοργάνωση , ιστορικό και ειδικό στοίχημα.

SoccerBox
Το Βασικό σετ προσέγγισης στο SoccerBox.gr. Άμεσα τα δεδομένα για τους αγώνες που θέλετε μέσα από μία μοναδική ολοκληρωμένη Βάση με πάνω από 160.000 αναμετρήσεις που καθημερινά μεγαλώνει.

SoccerBox World Cup 2018
Άμεσα τα δεδομένα για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θέλετε μέσα από μία μοναδική ολοκληρωμένη Βάση.

 

SoccerBox Plus+
To αρχαιότερο και εγκυρότερο στατιστικό αρχείο της ελληνικής εταιρείας (βάση δεδομένων με 150.000 εγγραφές) στην πιο εύχρηστη διαδικτυακή μορφή που υπήρξε ποτέ ! Η δύναμη πλέον βρίσκεται στα χέρια σου με πλήρη παραμετροποίηση επιλογών προσωπικής προσέγγισης.

SBX On Demand
Δείτε σε μαγνητοσκόπηση την εκπομπή SBX Pro & Skype ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας , μπορώντας να την σταματήσετε ή να την μετακινήσετε σε οποιοδήποτε σημείο της.

  


 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV