Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Ποιοι Είμαστε

 

To SoccerBox.gr έχει μία πορεία 10 χρόνων συνεχούς προσφοράς απαράμιλλων υπηρεσιών στη στοιχηματική κοινότητα!

Το SoccerBox.gr είναι μια δια-δικτυακή παρέα αφιερωμένη σε όλους τους παίκτες της μεγάλης στοιχηματικής ποδοσφαιρικής  κοινότητας:  από τον περιστασιακό παίκτη που απλά θέλει να ψυχαγωγηθεί, έως τον «ψαγμένο»  παίκτη με τη δική του άποψη!

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο, τόσο για τον απλό επισκέπτη αλλά ακόμη περισσότερο για τους εγγεγραμμένους χρήστες του, προσφέροντας ένα πλήθος υπηρεσιών μέσω:

  • της ιστοσελίδας του
  • των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Viber Community Live Bet Group, Web TV), καθώς και
Το SoccerBox.gr παρέχει:
 
πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία των  μελών και συνδρομητών του ώστε να εξασφαλίσει ότι η ενασχόλησή τους με το στοίχημα θα αποτελέσει μια  διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία.
 
Το SoccerBox.gr διαθέτει:
 
μια δοκιμασμένη μεθοδολογία στατιστικής ανάλυσης που οδηγεί σε επιτυχημένες προσεγγίσεις!  Οι χιλιάδες αφοσιωμένοι φίλοι που μας επισκέπτονται σταθερά κάθε εβδομάδα για 10 χρόνια, καθώς  και τα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, αποτελούν για μας την καλύτερη  επιβράβευση, καθώς και το κίνητρο, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας.
 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV