Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Παρωδία στην Τούμπα & 1-0

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ΟΑΚΑ μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παρωδία στην Τούμπα που έληξε 1-0. Κίτρινες, αποβολές, μαγκιές, κλωτσιές και μπαλίτσα με το σταγονόμετρο.

αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Τα δακρυγόνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, τα 75 λεπτά καθυστέρησης για την σέντρα του αγώνα, οι γνωστοί άγνωστοι που κάνουν βόλτες στα ελληνικά γήπεδα πίσω από τις πινακίδες, οι σαρδέλες στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι παράγοντες να συζητάνε εκεί που έπρεπε να παίζεται ποδόσφαιρο και όλα τα ωραία που παρακολουθήσαμε στην Τούμπα είναι συνηθισμένα στην Ελλάδα. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχουν αφήσει οι διοικήσεις των ομάδων να επικρατεί.

Όταν ξεκίνησε ο αγώνας οι ποδοσφαιριστές δεν πρόσφεραν τίποτα ιδιαίτερο σε όσους περίμεναν ένα καλό παιχνίδι από τις δύο ακριβότερες ομάδες στην Ελλάδα. Πολλά λάθη, ακόμα περισσότερη μαγκιά, λίγες καλές ενέργειες και ακόμα λιγότερες φάσεις για να μπουν στα Highlights της αναμέτρησης.

Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για το καλό του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, στην Ελλάδα, το καλό ενδιαφέρει μόνο αν χάσει η ομάδα μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δικαιολογία. Ο Μάνταλος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα παρωδία, με πολύ ξύλο εντός και εκτός ποδοσφαιρικής λογικής.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μονόφθαλμος που επικράτησε του τυφλού Ολυμπιακού, σε ένα ντέρμπι που ξεκίνησε αργά και θα τελειώσει... πολύ αργά, αφού ο κάθε ένας ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα νικήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Κι ας δηλώνουν το αντίθετο μπροστά στις κάμερες.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV