Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

Προσεγγίσεις

Προσεγγίσεις

 

To SoccerBox.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που μίλησε για τον στοιχηματικό όρο «Προσέγγιση», διαχωρίζοντας εντελώς τη θέση του από τον κοινότυπο όρο «Προγνωστικό».

Κάθε αναμέτρηση για εμάς δεν αποτελεί ούτε «πρόβλεψη», ούτε «έμπνευση», ούτε «πληροφορία στημένου». Ο κάθε αγώνας αποκωδικοποιείται μέσα από τη στατιστική ανάλυση του αρχείου των αποδόσεων της ΟΠΑΠ.

Για εμάς η απόδοση είναι το Α και το Ω σε κάθε ματς, μιας και εμπεριέχει μέσα της τα πάντα-όλα : φόρμα, απουσίες, παρασκήνιο, βαθμολογία, κίνητρο και ο,τιδήποτε άλλο αναζητά ως πληροφορία ο παίκτης δεξιά ή αριστερά.

Αυτός, ο οποίος δίνει μια απόδοση, είναι σίγουρο πως έχει ψάξει περισσότερο από τον καθένα μας την αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα. Τα παραπάνω οδηγούν σε μία μαθηματική προσέγγιση, η οποία δείχνει το σημείο (ή τα σημεία) στο οποίο τείνει το ματς.

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι αντιγράφουν το δικό μας στοιχηματικό όρο αντιλαμβανόμενοι τη φτωχή ετυμολογία «των προγνωστικών ή των προβλέψεων» που ανήκουν σε «μελλοντολόγους».

 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV