Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

SBX TV

 

Το SBX TV είναι η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή τηλεόραση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, σε εποχές που κανείς δεν αντιλαμβανόταν το πού θα οδηγούσαν οι εξελίξεις τα επόμενα χρόνια.

Η διορατικότητα του SoccerBox σχετικά με το ελληνικό webTV livestreaming αποτέλεσε το πρότυπο για πολλούς μιμητές, ακόμα και σε τηλεοπτικό επίπεδο. Για παράδειγμα, οι συνδέσεις επικοινωνίας του SBX TV μέσω Skype πριν από 5 χρόνια ήταν κάτι το πρωτοποριακό!
 
Πλέον, η διαδικτυακή τηλεόραση του SoccerBox είναι η Νο1 σε επισκεψιμότητα webTV στην Ελλάδα, τόσο σε στοιχηματικό όσο και σε μουσικό επίπεδο. Σε ώρες ποδοσφαιρικής αιχμής φιγουράρει στις 3 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης του livestream.com.

 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV