Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

«Υπόκλιση» της Μπάγερν

Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο, η Ρεάλ μετά το 2002 θα δώσει το «παρών» σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει την ευκαιρία, στις 24 Μαΐου στη Λισσαβώνα, να κατακτήσει τον 10ο τίτλο της. Το «εκκωφαντικό» 0-4 στο Μόναχο επί της απερχόμενης πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης στους Μαδριλένους, οι οποίοι παρέδωσαν μαθήματα ώριμου και σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπολόγιζε χθες να πάρει ένα γρήγορο γκολ από τον Ρονάλντο, τον Μπέιλ ή τον Μπενζεμά, προκειμένου να στριμώξει στα σχοινιά την Μπάγερν Μονάχου. Οτι θα έπαιρνε δύο και μάλιστα από τον Σέρχιο Ράμος, μάλλον, δεν υπήρχε πουθενά στα πλάνα του. Ο Ισπανός πολυθεσίτης αμυντικός της «βασίλισσας» ήταν αυτός που με δύο κεφαλιές (16΄, 20΄) έβαλε από νωρίς τέλος στα όνειρα των Βαυαρών για ανατροπή του 1-0 στο «Μπερναμπέου» και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης.

Το 0-2 δεν ήταν αρκετό και, ασφαλώς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να υπογράψει τη μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του. Το έκανε στο 34΄ όταν εκμεταλλεύτηκε την υποδειγματική αντεπίθεση που ανέπτυξαν οι Μπενζεμά και Μπέιλ και στο 90΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενα μικρό ψεγάδι της χθεσινής πρόκρισης αποτέλεσε η κίτρινη κάρτα του Αλόνσο, ο οποίος θα χάσει τον τελικό.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV