Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Προσοχή στο χρόνο των δημοσκοπήσεων

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας με 4,5% καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και η οποία παρουσιάστηκε απόψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5% και η ΝΔ 25%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, «Το Ποτάμι» και το ΚΚΕ με (από) 5%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.


Η προπαγάνδα , των εταιρειών δημοσκοπήσεων… ξεκίνησε.

Κάθε μέρα που θα πλησιάζει η ημέρα των εκλογών η ψαλίδα θα μικραίνει , και στο τέλος αυτός που πληρώνει τις δημοσκοπήσεις το αφεντικό δηλαδή , θα κερδίζει.

Το θέμα φυσικά δεν είναι αυτό καθ’ αυτό , αλλά ο χρόνος που διαρκεί όλο αυτό το παραμύθι και πως επηρεάζεται ο ψηφοφόρος , αυτή είναι μια καλή δημοσκόπηση.. που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ.

Προσοχή λοιπόν στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.. και στο timing που παρουσιάζονται.

Τα τελευταία χρόνια δε,  τα γκάλοπ και οι δημοσκοπήσεις , έχουν πέσει πολύ έξω , μια και Οι Έλληνες , έβαλαν μυαλό.. και αυτό θα το δείξουν στις ερχόμενες εκλογές.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV