Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Νεο Ανέκδοτο με Μήτρογλου

Επαφές με την Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η Τορίνο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο διεθνής φορ επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την ομάδα της Premier League, αλλά δεν θύμισε σε τίποτα τον… παλιό καλό Μήτρογλου και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να τον κρατήσου.


Την ίδια στιγμή, η Φούλαμ εμφανίζεται επίσης να μην τον θέλει, κυρίως λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει, κι έτσι έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.

Η ιταλική Gazzetta  γράφει λοιπόν πως ο Μήτρογλου βρίσκεται στο… κάδρο της Τορίνο μια και οι Ιταλική ομάδα , έχει λεφτά.... για χάσιμο και σκέφτεται να τα επενδύσει στον Έλληνα σούπερ στάρ

.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV