Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

3+(-3) = 0-0

Κανέναν δεν άφησε ευχαριστημένο η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σερβία και την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016, που ξεκίνησε μεν στο γήπεδο της Παρτιζάν Βελιγραδίου αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κατακύρωσε τον επεισοδιακό αγώνα στους γηπεδούχους με σκορ 3-0, καθώς θεώρησε ότι διεκόπη με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων. Άλλωστε η Αλβανία ήταν εκείνη που αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο με τα νέα Μαθηματικά δεδομένα της UEFA η Σερβία μπορεί να πήρε έστω και στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο την ίδια στιγμή της αφαιρέθηκαν αυτοί οι τρεις βαθμοί, αφού της επιβλήθηκε σχετική ποινή αφαίρεσης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην εξέδρα και τον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, η Σερβία θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στους δύο επόμενους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV