Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Υπο επιτήρηση Ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των φιλάθλων που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Ζίμπρου, διευκρινίζει τα εξής:

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00

- Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται ως εκείνη την ώρα

- Θα λειτουργήσουν και τα δυο εκδοτήρια (μπροστά από την μπουτίκ και της Θύρας 4)

- Οι φίλαθλοι της Ζίμπρου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου που θα διατεθεί αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό

- Παρακαλούνται θερμά οι θεατές του αγώνα να σεβαστούν τους κανόνες συμπεριφοράς που επιβάλλει η UEFA και να μην ξεχνά κανείς ότι η ομάδα μας βρίσκεται υπό επιτήρηση από τις πειθαρχικές της επιτροπές. Η παραμικρή παρεκτροπή μπορεί να επιφέρει πολύ μεγάλη τιμωρία, με βάση και τον αναθεωρημένο, αυστηρότερο πειθαρχικό κώδικα.

Απαγορεύονται οι αναρτήσεις πανό με πολιτικό, ρατσιστικό και υβριστικό περιεχόμενο, η χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών, μηχανημάτων λέιζερ και ασφαλώς η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου ή και στον περιβάλλοντα χώρο του.

Η προστασία του γηπέδου και του ευρωπαϊκού πρεστίζ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη όλων μας! Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας".

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV