Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Το ποδόσφαιρο σταμάτησε να ενώνει:

Το ποδόσφαιρο νικήθηκε κατά κράτος από τον εθνικισμό το βράδυ της Τρίτης (14/10) στο γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με τον αγώνα της Σερβίας κόντρα στην Αλβανία για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016  να διακόπτεται πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος έπειτα από τρομερά επεισόδια τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και τις εξέδρες.

Αφορμή  για την εμπόλεμη πραγματικά εικόνα που παρουσιάστηκε επί πολύ ώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνον στη συνέχεια ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι που πέταξε  αρχικά ψηλά πάνω από το γήπεδο και είχε κρεμασμένη μια τεράστια αλβανική σημαία. 

Στη συνέχεια η πτήση του ήταν τόσο χαμηλά που ο Μίτροβιτς επιχείρησε να πιάσει και να ξηλώσει τη σημαία που είχε επίσης ένα χάρτι του Κοσόβου και τον τίτλο "αυτόνομο".

Αμέσως, οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές του επιτέθηκαν και  ξεκίνησε ο κακός χαμός. Με ση σύρραξη να έχει γενικευτεί οι Σέρβοι στις κερκίδες εξαγριώθηκαν, έσπασαν τα προστατευτικά και μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας τους ποδοσφαιριστές της Αλβανίας!

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, ο Άγγλος ρέφερι Μάρτιν Άτκινσον, διέκοψε το ματς οριστικά! Στον Τύπο της Σερβίας γίνεται λόγος για προβοκάτσια.

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV