Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Ποτέ ξανά Τζάκ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ

Ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γ. Σούρλας, επισημαίνει ότι με τον νέο κανονισμό που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Ευγ. Γιαννακόπουλος, ύστερα από συνεργασία που είχαν στην προσπάθεια πάταξης κυκλωμάτων, κανένας πλέον δεν θα μπορεί να εισπράττει κέρδη από τυχερά παιχνίδια, χωρίς να κάνει γνωστό το όνομά του, αφού η είσπραξη θα γίνεται μέσω τράπεζας. Παράλληλα, θα παταχθεί το φαινόμενο «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» με τα «ανώνυμα» δελτία χαμηλού κέρδους κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό, αφού γι' αυτά δεν θα χορηγείται βεβαίωση κερδών.
Ετσι δεν θα έχει νόημα για τους επιτηδείους -σύμφωνα με τον Γ. Σούρλα- να εμφανίζονται ως νικητές εκατοντάδων ή και χιλιάδων τέτοιων δελτίων χαμηλού κέρδους ετησίως, όπως γινόταν μέχρι τώρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία για το 2013, όπου παρουσιάζονται οι πρώτοι δέκα παίκτες σε αριθμό δελτίων για τα οποία ζητήθηκαν βεβαιώσεις και οι οποίοι δήλωσαν ότι κέρδισαν 39.333 δελτία, ο πρώτος μάλιστα από αυτούς φέρεται να κέρδισε 8.654 δελτία!

 

Συμφωνούμε απόλυτα , έτσι δεν θα μας κοροϊδεύουν πιά με ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ  με εκκ.... που δεν υπάρχουν!!!

 

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV