Είσαι Μέλος;

Γλώσσες

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-1

Πάλεψε, έψαξε την πρόκριση, είχε δύο δοκάρια, όμως, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ προκαλεί απογοήτευση στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», ηττήθηκαν 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο της Λεωφόρου, στον επαναληπτικό του 0-0 του Βελγίου και πλέον θα κυνηγήσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στη φετινή σεζόν, στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ…

Όσο δυναμικά κι αν ξεκίνησε το «τριφύλλι» στην αναμέτρηση και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε, δέχθηκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά (36’, 41’) στο πρώτο μέρος για να υποστεί τον αποκλεισμό.

Δοκάρια με τους Ντίνα (70’) και Σίλντενφελντ (72’) για τον Παναθηναϊκό, που πάλεψε μέχρι τέλους, όμως δεν πέτυχε το στόχο του.

Δέκα λεπτά αγωνίστηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, αφού μπήκε στο παιχνίδι στο 55ο λεπτό και αποχώρησε αναγκαστικά έχοντας δεχθεί χτύπημα…

Ρεσιτάλ στήριξης από τον κόσμο που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, δεν σταμάτησε να φωνάζει και να ενισχύει τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου.

 

          

 

Γεμάτος ενέργεια, πολλά τρεξίματα, με τους παίκτες του να βγαίνουν πάντα πρώτοι στη μπάλα και να δοκιμάζουν να παίξουν τη μπάλα και κάθετα – όταν δεν υποχρεώνονταν σε παράλληλο ποδόσφαιρο - ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αρχικά πολύ ανώτερος της Σταντάρ Λιέγης. Και μπορεί ο Μπεργκ να αιφνιδιάστηκε και να μην εκμεταλλεύτηκε ένα γέμισμα από δεξιά στο 4ο λεπτό, βλέποντας τον Αρσλάναγκιτς να αφήνει τη μπάλα, αλλά έκανε τη… δουλειά στο 17’!Έκλεψε στη γραμμή του πλαγίου άουτ από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το δεξί και η κόντρα στον Αρσλάναγκιτς κατέληξε στα δίχτυα του Καβασίμα για το 1-0!

Οι «πράσινοι» είχαν ταχύτητα στο παιχνίδι τους, σε χαμένες μπαλιές και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να διατηρήσουν τον ρυθμό που αυτοί ήθελαν, με την ώθηση που έπαιρναν κι απ’ τον κόσμο. Στο 24’, πρώτη με δεξί συρτό σουτ και εν συνεχεία με κεφαλιά από κόρνερ ο Μπεργκ απείλησε ξανά. Η Σταντάρ, αντί να επηρεαστεί αρνητικά από το σκορ, περιόρισε τον Παναθηναϊκό, έκλεισε τους διαδρόμους και «προειδοποίησε» γι’ αυτό που θα ακολουθούσε, με τον Μπομπό στο 33’. Αυτός μπορεί να μην κατάφερε να βγει απέναντι απ’ τον Κοτσόλη, βλέποντας τον Νάνο να τον κόβει, όμως, στο 36’ ο Μπομπό με πλασέ και στο 41’ ο Μποκού με καταπληκτικό δεξί σουτ, έφεραν τα πάνω – κάτω, γράφοντας το 2-1.

Σαφής η ανάγκη για το «τριφύλλι» στο δεύτερο ημίχρονο. Να γυρίσει το ματς, όπως το έκανε μέσα σε λίγα λεπτά προς το φινάλε του πρώτου μέρους η Σταντάρ. Αυτή τη φορά, οι «πράσινοι» φάνηκαν να επιλέγουν μόνο τις πτέρυγες για το παιχνίδι τους, με τον Μπεργκ να βγαίνει ακόμα περισσότερο από την περιοχή και να κινείται σε αρκετά σημεία. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ρίξει στο παιχνίδι τους Κλωναρίδη και Καρέλη για να προσθέσει φρεσκάδα και γρήγορα πόδια στην ομάδα του.  Το σκορ και οι νέες συνθήκες του αγώνα, έκαναν τον Παναθηναϊκό πολλές φορές να χάνει τη μπάλα, ή να φτάνει στην περιοχή του Καβασίμα, αλλά να κλείνεται… από παντού, κάνοντας και πάλι κακές επιλογές.

Η καλή στιγμή ήρθε για τον Παναθηναϊκό στο 68’, με τον Μπεργκ να σουτάρει άσχημα έπειτα από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Γιώργο Κουτρουμπή στο δεύτερο δοκάρι, αφού γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω. Στο 70’, ο Ντίνας είχε δοκάρι μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά και κάνοντας δυνατό δεξί σουτ. Στο 72’ ήρθε και δεύτερο δοκάρι από κεφαλιά του Σίλντενφελντ, με τη μπάλα να σκάει και πάνω στη γραμμή και οι «πράσινοι» τα έδιναν πλέον όλα για όλα! Στο 78’ ο Καβασίμα έβγαλε εκπληκτικά το αριστερό σουτ του Ατζαγκούν και όσο η κλεψύδρα άδειαζε, τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο δύσκολα, για να επιβεβαιωθεί εν τέλει ο αποκλεισμός…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (55’ Καρέλης), Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (55’ Κλωναρίδης, 65’ Ντίνας), Μπεργκ

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρλσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Σιμάν, Μποκού (19’ Μπιά), Καρσελά (54’ Γουάτ), Λουμανζά, Μπομπό (70’ Αντάρεβιτς), Ντε Καμάργκο

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV