Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

Ανακοίνωση Γ.Σ. Βόλου

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό (30/10) ματς Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, εξέδωσε ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη».

Σε αυτή τονίζεται πως ό,τι έγινε δεν ταιριάζει στην ιστορία του συλλόγου της Μαγνησίας και κάλεσε το Δ.Σ. τη Δευτέρα (3/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη»

Στις 1 Ιουνίου 2014 γιορτάσαμε την άνοδό μας μετά από 48 χρόνια. Η χθεσινή ημέρα δεν ταιριάζει στην ιστορία της Νίκης Βόλου. Ο Ερασιτέχνης, οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, το μπλε ποτάμι που ξεχύθηκε στους δρόμους του Βόλου στηρίζει τους παίκτες, τους προπονητές. Την Κυριακή θα είμαστε όλοι στο γήπεδο να ξαναγιορτάσουμε. Τη Δευτέρα περιμένουμε στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Πάτση για τον κοινό σχεδιασμό για το μέλλον της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη»

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV