Είσαι Μέλος;

Γίνε Μέλος!

Μοιράσου το χόμπυ σου με χιλιάδες μέλη της στοιχηματικής μας κοινότητας, χρησιμοποίησε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, ΚΕΡΔΙΣΕ συνδρομές και δώρα σε διαγωνισμούς!

Εγγραφή

Γλώσσες

Αλλάζουμε Εποχή από 1η Ιουνίου !

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από μια 12ετή πορεία συνεχούς προσφοράς απαράμιλλων υπηρεσιών στη στοιχηματική κοινότητα, το Betanalysis αλλάζει! Από την 1η Ιουνίου, οι υπηρεσίες του Betanalysis, όπως τις γνωρίσατε και αγαπήσατε τόσο καιρό, θα μεταφερθούν στην καινούργια μας ιστοσελίδα, το www.soccerbox.gr. Ο δικτυακός τόπος του Betanalysis θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προσανατολιζόμενος σε νέες υπηρεσίες. Μείνετε συντονισμένοι.
 
Η μετάβαση θα γίνει αυτόματα και όλοι οι φίλοι μας (συνδρομητές ή μη) θα έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους υπηρεσίες! Συγκεκριμένα, στον καινούργιο διαδικτυακό μας τόπο www.soccerbox.gr θα βρίσκεται ο LABROS με συνδρομητικές προσεγγίσεις στο πακέτο SBX ViP και FREE to AiR τηλεοπτικές εκπομπές με τον τίτλο «LiVE Πρακτορείο» από SBX TV. Φυσικά, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ και αξιόπιστο LiVE Score για το κουπόνι του ΟΠΑΠ!
 
Η αλλαγή δεν θα είναι μόνο στη διεύθυνση: στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες, να δημιουργήσουμε νέες και να περάσουμε σταδιακά σε νέες τεχνολογίες (για πρόσβαση από παντού: κινητά, ταμπλέτες, smart TV). Θα συνεχίσουμε να είμαστε σημείο αναφοράς για τους φίλους της μεγάλης στοιχηματικής ποδοσφαιρικής  κοινότητας που θέλουν να λαμβάνουν υπόψη τους μια δοκιμασμένη μεθοδολογία στατιστικής ανάλυσης που οδηγεί σε επιτυχημένες επιλογές για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ της ΟΠΑΠ, πέραν των «κλασικών συνταγών».
 
Οι χιλιάδες αφοσιωμένοι φίλοι που μας επισκέπτονται σταθερά κάθε εβδομάδα για 12 χρόνια, καθώς  και τα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, αποτελούν για μας την καλύτερη επιβράβευση, καθώς και το κίνητρο, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας.

 
Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Soccerbox.gr

Ποιοι Είμαστε

Το SoccerBox.gr αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος!

Το SoccerBox.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και εργαλεία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι η ενασχόληση των φίλων του με το στοίχημα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα επικερδή εμπειρία!

Δωρεάν Υπηρεσίες

Όλοι οι φίλοι μας έχουν πρόσβαση:

- Στο πιο γρήγορο live score
- Σε στατιστικά live αγώνων
- Στις μοναδικές εκπομπές του SBX TV

Γίνε μέλος στην παρέα του SoccerBox.gr και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Γίνε Συνδρομητής!

Μπες στην πηγή των γνώσεων:

Απόκτησε πρόσβαση στο μεγαλύτερο Στατιστικό Αρχείο, σε προσεγγίσεις ανά παιχνίδι, σε συγκριτικούς πίνακες και σε όλες τις εκπομπές του SBX TV.

SBX TV